TILLSAMMANS

CLERK ÄR MED DIG PÅ DIN RESA

Vi vet mycket men vi kan inte allt på jorden. Vi har lång erfarenhet inom business och vet att inte mycket går som man planerat. Clerk är med dig på din businessresa och håller koll på att dina flöden i världen av debet, kredit, moms och skatt är i sin ordning så du kan driva din business!

FRIHET

CLERK GER DIG DIGITAL FRIHET

Clerk vill ge dig de beprövade digitala verktyget som är bäst i sin klass. Vi är ej låsta i en och samma digitala portfölj utan vi följer den digitala verkligheten och erbjuder dig det bästa just för dig. Med rätt digitala verktyg kan du vart du än är med lite internet koppla upp dig mot ditt ekonomisystem.

Section with Image Bottom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Vanliga frågor

UNIKT FAST PRIS

CLERK HAR INGA GENERELLA PAKETPRISER

Clerk vill inte göra det lätt för oss genom att skapa paket med lockpriser som kallas small, medium och large som kompletteras med minutpriser. 

Clerk vill tillsammans med dig gå igenom vilka delar du vill ha hjälp med så 
Clerk kan ge dig rätt fasta pris för din verksamhet. 

Vårt mål är inte att vara billigast men är vårt mål! att vara bäst för dig.
Ingen business är den andra lik, individer och möjligheter möts i verksamhetens verklighet.

Tid är Pengar

Med Clerk sparar du tid och pengar. Vi erbjuder redovisningstjänster till rätt pris, det vill säga ett skräddarsytt pris för dina behov och ditt bolags storlek. Priset är också fast så att du slipper oroa dig för obehagliga överraskningar.

TILLSAMMANS VÄXER VI

Du får tillgång till kvalificerad rådgivning när du har frågor eller behöver stöd. Vi på Clerk har stor erfarenhet av att bygga bolag. Om det behöver hjälp med något som vår kompetens inte rymmer har ett nätverk av expert att kalla in, däribland revisorer, skatte- och bolagsjurister, investerare och bolagsutvecklare.

VI ÄR MED DIG

NÄR DET ÄR RÄTT ÄR DET LÄTT

Med Clerk blir det enkelt att driva bolag. Vi låter digitala verktyg och automatiserade flöden snabba upp din ekonomihantering. 

Men vi tror inte datorer och algoritmer är hela lösningen. Vi vet att hur viktigt det är att ha någon att ringa och ställa frågor till. Därför vill vi ha en personlig relation till alla våra kunder. 

Ni är våra kollegor och vi vill förenkla din vardag så att du kan fokusera på det du kan bäst – och vill mest.

DIN BUSINESS

– VI HJÄLPER DIG

Det du gör är viktigt för oss! Oavsett inom vilken bransch du driver och utvecklar din business så hjälper vi dig gärna. Vi har kunder inom fler olika branscher, allt från ehandelsbranschen till hälsa och friskvård. Vissa av våra kunder arbetar med händerna och har hammare och spik i verktygslådan vissa sitter bakom sina skärmar optimerar sin hemsida.

Yrket

Lorem ipsum dolor amet.

Yrket

Lorem ipsum dolor amet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

CLERK CLIENTS

Här möter ni våra kunder! Läs lite om deras business och så hur de lagt upp sin verksamhet och hur Clerk hjälper de i sin vardag.

 

Tom Ljungqvist

Multientreprenör

Läs mer

 

Anton Fallqvist

Multientreprenör

Läs mer

 

Clerk Kent

Multientreprenör

Läs mer