UNIKT FAST PRIS

Clerk vill inte göra det lätt för oss genom att skapa paket med lockpriser som kallas small, medium och large som kompletteras med minutpriser. Clerk vill tillsammans med dig gå igenom vilka delar du vill ha hjälp med så Clerk kan ge dig rätt fasta pris för din verksamhet. Vårt mål är inte att vara billigast, utan vårt mål är att vara bäst för dig. Ingen business är den andra lik, individer och möjligheter möts i verksamhetens verklighet.

TID ÄR PENGAR

Med Clerk sparar du tid och pengar. Vi erbjuder redovisningstjänster till rätt pris, det vill säga ett skräddarsytt pris för dina behov och ditt bolags storlek. Priset är också fast så att du slipper oroa dig för obehagliga överraskningar.

TILLSAMMANS VÄXER VI

Du får tillgång till kvalificerad rådgivning när du har frågor eller behöver stöd. Vi på Clerk har stor erfarenhet av att bygga bolag. Om det behöver hjälp med något som vår kompetens inte rymmer har vi ett nätverk av experter att kalla in, däribland revisorer, skatte- och bolagsjurister, investerare och bolagsutvecklare.