Vår historia

Vi som startat Clerk är företagare och entreprenörer med verksamheter i många olika branscher, allt från finanssektorn till detaljhandeln och fastighetsbranschen.Vi vet vad som krävs av entreprenörer idag för att lyckas att slå igenom och befästa sin verksamhet. Vi drivs av att hjälpa dig driva din business!

Tillsammans har vi lång erfarenhet av företagande och bolagsbyggande men viktigast av allt är att vi har haft väldigt roligt på våra företagsresor. Vi älskar att få möta nya personer som är drivna för sin business och det får vi inspiration av.

Nu vill vi göra vårt bästa för att underlätta för er entreprenörer så att ni kan satsa och fokusera ännu mer på er kärnverksamhet precis som vi gjort under våra första verksamhetsår.

 

Vi vet hur viktigt det är med en enkel, smidig och tillgänglig bokföringspartner. Därför har vi startat Clerk. Vi vet att det går att leverera en redovisningstjänst med hög personlig service till ett fast pris. Hur kan vi veta det? Jo, för vi har testat.

Vi har satt Clerk på prov i våra egna bolag. Under månader har vi testkört och fintrimmat tjänsten. Idag kan vi med stolthet erbjuda andra företagare och entreprenörer att anlita Clerk.

När det inte finns något optimalt alternativ på marknaden får vi skapa något eget, detta visade sig fungera så bra att vi nu delar med oss av vår ekonomifunktion till andra företagare. 

Sincerely 
Ceteri Kapitalförvaltning & Kennedies

CLERK UTBILDAR
OCH HÅLLER SIG UPPDATERADE

Att fortutbilda sig genom att gå på kurser och utbildningar är oerhört värdefullt för att hålla sig ajour med ny teknik, nya lagar och förordningar. Detta gör vi löpande för att ni som företagare ska slippa tänka på det.

CLERK HJÄLPER DIG
MED DINA FLÖDEN

Vi vet att om vi tillsammans hjälper varandra att göra rätt så blir det lätt. Vi vet att de klassiska inställningarna inom ordning och reda ger fördelar inom bokföring. Vi är även helt övertygade om att tydlighet och enkelhet ger effektivitet i verksamheten vilket ofta leder till lönsamhet som i sin tur bidrar med glädje.

Med rätt flöden kan du driva din business simpelt!